Servicii

 

 

Mecanica

Echipa Atelierul Mecanic ofera servicii profesionale de mecanica pentru masina ta. Mecanicii nostri sunt pasionati de ceea ce fac, astfel profesionalismul este o caracteristica importanta in munca noastra de zi cu zi. Va asteptam sa va convingeti singuri de motto-ul nostru si anume “Lasa profesionistii sa se ocupe de sanatatea masinii tale”!

 

Vulcanizare:

La noi gasesti orice solutie cand vine vorba de anvelopele masinii voastre. Vulcanizam, schimbam si vindem anvelope pentru orice tip/marca de masina. Avem stocuri variate si oferim solutia achizitionarii anvelopelor pe baza de comanda in cel mai scurt timp posibil. Lucram cu furnizori de prestigiu ceea ce ne ofera posibilitatea garantiei atat a produselor cat si a timpului

 

Diagnoza:

Nu trebuie sa lasam masina sa ne dea semne de imbolnavire. Incercam de fiecare data sa prevenim orice problema ar putea avea masina Dumneavoastra. Este mai ieftin si mult mai sigur – prevenind. Diagnoza o facem la fiecare solicitare si oferim in mod profesionist solutii daca este cazul si evident intervenim acolo unde rezultatele ne indica acest aspect.

Piese auto:

Atelierul Mecanic, nu doar ca ofera posibilitatea tuturor clientilor sa achizitioneze piese auto originale sau aftermarket, ci prin specialistii prezenti mereu in Atelier oferim cosiliere in alegerea pieselor necesare. Prin cei mai cunoscuti si prompti distribuitori de piese auto satisfacem orice dorinta pana si cele mai provocatoare intr-un timp record!

 

Sistem Climatizare:

Fie ca petrecem jumatate de ora sau 8 ore pe zi, in masina, avem nevoie de confort pentru a ne bucura de fiecare calatorie. Temperatura din cadrul habitaclului este conditia care influenteaza in mod pozitiv sau negativ confortul pasagerilor. Cand simtiti ca sistemul de climatizare nu functioneaza in parametrii normali este necesara o verificare a sistemului si rezultatul ne va arata daca este necesara o etansare sau doar o completare a agentului frigorific. Intreg procesul se faca in mod automat datorita aparaturii de ultima generatie de care dispunem.

Call Now ButtonSuna acum